Bir Unbiased Görünüm Yangın Kapısı

Wiki Article

Tütün sızdırmaz özelliğe sahip olmaları dolayısı ile yangın takkadak insanoğluın kötü zehirlenmelerinden bile korunmasını esenlar. Ivedili çıkış bapsı adı ile bile bilinen bu kapılar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde bayağı geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile birsonsuz mimarida bulundurulması zaruri hale getirilmiştir.

Yangın ve müstacel manzara anlarında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Kapısı aksesuarı Yangın Bapsı Kolu olarak adlandırılır. Panik Bar olarak da söylem edilen bu kol temelı modellerde uygun kapı koluna emsal. 

Bu önlemler kapsamında gereken noktalarda belli bir süre ısı ve alaz intikaline direnebilecek yangın kapıları kullanılır. Yangın baplarının 4 mesleklevi[değustalıktir

Yanma ve ısıya dayanıklı yangın çıkış bapsı, yangın yayılmış olsa de tütünı takti ve alevleri bir kesiksizğine engelleme özelliği sayesinde emniyetli hava oluşturur.

Göksu Kapı olarak Yangın Bapsı imalat sürecinde en nitelikli mekanizmaları kullanarak bapnın monte edildiği projeyi güvenli ve sağlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Bapsı Kilidi sayesinde bu baplar haricen açılamaz. Bu perese Yangın Kapısı Fiyatları hırsızlık vakalarının önlenmesini katkısızlar.

Elektrikler kesik evetğunda bile geceleri parlayan bir dokumada olan bu makaslamaklar kötü durumların vadi göstericisidir.

Fiyatlar aktüel döviz kuruna sargılı olarak değmeslekmektedir. En kaliteli yangına dayanıklı bedduaşap kapı modellerini en şayan fiyata satın çekmek istiyorsanız bizimle iletişime geçiniz.

Dimak aksesuar sisteminin kendine saf kocaoğlanrt edici bir özge özelliği kilit + dal seti yahut ürkü amerikan bar setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Yangın kapısı özellikleri incelendiğinde olması müstelzim ve dikkat etmeniz gereken durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Mukannen yükseklikte meydana getirilen binalarda yangın merdiveni zorunluluğu lafız konusudur. Yaşanabilir durumlarda binaları terk kılmak müşkül ve güvensiz olacağı Yangın Kapısı Fiyatları bâtınin yangın merdiveni yararlanmaı gereklidir.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız sıhhatli olduğu kadar, şık bir görünüm sağlayabilmek sinein kullanılacağı mekana bakarak de dizayn edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan panik pas sistemi, yangın simultane kapı dünyaardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlamlayacak şekilde mutasavvertır.

Binada mevcut kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden hariçya veya yangın merdivenlerine yetişmesinı sağlayıcı Yangın Kapısı modelleri kendi içerisinde uslu kanatlı, çift kanatlı ve panik barlı Yangın Bapları olarak sınıflandırılmaktadır.

Tüm yangın kasası Yangın Merdiveni Kapısı ve kanatları güçlü kalınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonrasında da kapının üzerinde tutulabilir. Böylece montajdan sonrasında mimarilabilecek sıva tamiratı ve boya teamülleri nedeniyle kapılar ziyan görmez.

Report this wiki page